Sarah Iancu

 
sarah iancu cello violoncel

 

Sarah Iancu

Sarah Iancu este fiica cunoscutului istoric Carol Iancu .

Sarah Iancu începe studiile muzicale la  CNR din Montpellier după care intră la CNSM din Paris unde un câștigă consursul de muzică de cameră Prix de Musique de Chambre în clasa profesorului Alain Meunier premiul, pentru violoncel „Prix de violoncelle” cu unanimitate în clasa lui Roland Pidoux profesor cu care ea va urma ciclul de perfecționare al conservatorului.
Sarah Iancu este laureată a concursurilor internaționale câștigând premiul „Valentino Bucchi” la Rome, premiul turneului internațional la Bari,  premiul al doilea la concursul „Tineri muzicieni din România” la București  și obține premiul „Fonds Instrumental Français” la Concursul Rostropovitch la Paris.


Sarah Iancu dă numeroase concerte ca solistă (cu Orchestra  Națională Radio Română, cu „Nouvel Ensemble Instrumental” la Paris) și de muzică de cameră (Festivalul Radio France) iar de câteva luni este violoncel solo la „Orchestre National du Capitole” din Toulouse.

 Posted by at 6:59 pm

  One Response to “Sarah Iancu”

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(necesar)

(necesar)

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.